Valper; En fryd og stor glede...Og litt arbeid!

Onsdag 20.mars...Fijona tilbake fra Hemnes:For sent / fo...

Fijona er nå tilbake fra Hemnes...
Tilbake på skinnfellen ved foten min....
Hun ankom "the countryside" Solhaug gård i Aurskog søndag ....Og hun hadde det såååå gøy med alle de andre tispene som var der hos Vallery....(Jokke,jokke)....det var til og med ganske gøy da hun ble sluppet med kongen selv; Dr. Pepper....Så da var det gøy helt til noe virkelig var i ferd med å skje....Da vrengte frk, Fijona seg rundt og må ha sagt noe slikt som; "I beg your pardon!!!!"....Det skulle hun jamen ha seg frabedt..
Mandagen var også litt morsom,men ikke med Pepper..Han var ikke noe morsom i det hele tatt,faktisk.  Ikke engang en litt "mildere" fløtepus-hannhund ved navn Snoopy fikk nærme seg....så da var det igrunnen bare å la damen få slappe av å kose seg i skogen.

Vallery  mener det kan ha oppstått løpetid tidligere enn det jeg kunne oppdage...At løpetiden ofte starter noen dager før man tror!!!Særlig etter fylte 4 år.. (Det sa de ingenting om på oppdretterskolen akkurat,men jeg forsto jo at man kunne forvente sånn omtrent alt...Ingen regler altså...nesten...)  Jeg vurderer å sjekke med en blodprøve på Fijona i morgen...Det er nemlig en liten sjanse for at det også var for tidlig!!...og at hun ble siten og lei..Dèt må jeg sove på.

I mellomtiden har vi rønket og øyelyst Molly og Fijonas bror, Homer!
De har ingen anmerkninger og er så fine som bare dèt ,begge to..Blir de to vårt nye "dream-team" i vårens eventyr,tro?... Nå er de iallefall klare. Bilder kommer etterhvert.
Vi venter nå  på løpetiden til Molly.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.07 | 21:20

Hei! Skal dere ha noe kull i nærmeste framtid?:)

...
04.05 | 19:23

Her, har dere noen valper som er leveringsklare i tilgi juni?

...
15.04 | 19:08

Er på utkikk etter egnet valp til redningstjenesten. Må nemlig avlive min godkjente ettersøkshund i morgen grunnet skade Når venter dere evt valper. Mvh Karin

...
15.04 | 14:26

Hei!

Vi ønsker gjerne å kjøpe jakt cocker, tispe, hos dere. Har dere kull våren -21?
Har hatt hund "hele livet". Trenger en ny turkompis!

...
Du liker denne siden