Høner- til nytte og glede

Jeg ønsket å gjøre hønsegården enda sikrere, rense huset og forberede etter alle kunstens regler...Selvom de gamle hønene virket friske og raske kan det hende at det er noe igjen etter de f.eks i hønsehuset, som ikke er så bra for ferske høner fra et helt annet sted.
Jeg grov og skrapte av øverste lag av grunnen, rakte, kalket,strødde med nykvernede grener. Det luktet friskt og godt av einer som nettopp var kvernet! 
Inne i hønsehuset brukte jeg en gassbrenner; Gikk over hver centimeter med flammen etter en skikkelig skuring først.

Ny og høyere nettinggjerde og småreperasjoner;  SÅ endelig ble jeg feridig..Nå var vi lei av å ha høner på badet og i vinterhaven. HØNER STØVER!.....UT!!!

En liten lys lys gul dvergkochin kylling i min nieses hånd..(Hadde vært enda finere med skarpt bilde!)

Etter et lite opphold kom en ny "gjeng" med kyllinger..Hele 23 stykker- noen nesten voksne og noen kun en uke gamle. Den første tiden var det fremdeles litt fristk ute,så de var i kasser og  bur på det ene badet vårt.
Så var det å forbedre hønsegård og gjøre forberedelser ute mens de spiste og drakk og ble store og fine . Nå i skrivende stund har de vært ute noen uker allerede. Veldig trivelig med lyden av høns igjen!!

 

Nyeste kommentarer

05.07 | 21:20

Hei! Skal dere ha noe kull i nærmeste framtid?:)

...
04.05 | 19:23

Her, har dere noen valper som er leveringsklare i tilgi juni?

...
15.04 | 19:08

Er på utkikk etter egnet valp til redningstjenesten. Må nemlig avlive min godkjente ettersøkshund i morgen grunnet skade Når venter dere evt valper. Mvh Karin

...
15.04 | 14:26

Hei!

Vi ønsker gjerne å kjøpe jakt cocker, tispe, hos dere. Har dere kull våren -21?
Har hatt hund "hele livet". Trenger en ny turkompis!

...